ROMANI, inscrieti-va pe listele electorale!

Catre Romanii din ITALIA pentru a participa la alegerile din Italia care au loc in aceasta primavara, ROMANII TREBUIE sa se INSCRIE pe listele speciale pe langa PRIMARIA ( COMUNE) unde au RESEDINTA. ASTFEL puteti avea reprezentantul VOSTRU in orasul unde locuiti.

lunedì 19 marzo 2007

Intalnire a comunitatii cu Presedintele Camerei Deputatilor

Ambasada Romaniei in Italia- COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 22 - 23 martie 2007, vor avea loc, la Florenţa şi Roma, manifestările ocazionate de aniversarea a 50 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma, organizate de către Administraţia Prezidenţială a Italiei, Parlamentul italian şi Reprezentanţa Comisiei Europene în Italia.
Cu această ocazie, o delegaţie parlamentară oficială condusă de domnul Bogdan Olteanu, Preşedintele Camerei Deputaţilor, va participa la seminarul cu tema „Ce-i lipseşte Europei?”, organizat de Institutul European Universitar din Florenţa, care va avea loc la data de 22 martie 2007.
De asemenea, in cursul vizitei la Roma, domnul Bogdan Olteanu, Presedintele Camerei Deputatilor, va avea intanliri cu reprezentantii comunitarii romanesti din Italia, precum si cu exponenti ai mass-media romana si italiana din Peninsula.

Nessun commento: