ROMANI, inscrieti-va pe listele electorale!

Catre Romanii din ITALIA pentru a participa la alegerile din Italia care au loc in aceasta primavara, ROMANII TREBUIE sa se INSCRIE pe listele speciale pe langa PRIMARIA ( COMUNE) unde au RESEDINTA. ASTFEL puteti avea reprezentantul VOSTRU in orasul unde locuiti.

venerdì 4 maggio 2007

Impeachment Basescu: Apelul analistilor internationali catre UE

Analistii britanici si cel roman cer diplomatului implicat pana nu de mult in mentinerea pacii si echilibrului din Balcani, in calitate de reprezentant al ONU si UE, sa evalueze atent situatia politica din Romania, „unde Traian Basescu, presedintele ales de catre electorat in 2004, a fost suspendat de catre parlament, in contradictie cu decizia Curtii Constitutionale a tarii”.

Tom Gallagher, profesor de studii est-europene la Universitatea din Bradford, Vladimir Tismaneanu, profesor de stiinte politice la Universitatea din Maryland, si Dennis Deletant, profesor de studii romanesti la Universitatea din Londra, sunt recunoscuti in presa din strainatate printre analistii occidentali care cunosc foarte bine scena politica din Romania.
Scrisoarea adresata ministrului de externe suedez, Carl Bildt, o puteti gasi in intregime AICI

Sursa: Evenimentul Zilei

Nessun commento: