ROMANI, inscrieti-va pe listele electorale!

Catre Romanii din ITALIA pentru a participa la alegerile din Italia care au loc in aceasta primavara, ROMANII TREBUIE sa se INSCRIE pe listele speciale pe langa PRIMARIA ( COMUNE) unde au RESEDINTA. ASTFEL puteti avea reprezentantul VOSTRU in orasul unde locuiti.

sabato 14 aprile 2007

PIR la PROTV

Partidul Identitatea Românească al românilor din Italia va prezenta, pe liste comune cu Partidul Popularii UDEUR, un număr de 20 de candidaţi români în 7 din cele 25 de regiuni ale Italiei la alegerile locale din 27 şi 28 maiAproximativ 500.000 de români cu drept de şedere vor putea vota.
Candidaturile românilor din PIR pe liste comune cu Partidul Popularii UDEUR, aflat la guvernare în Italia, deţinând portofoliul Justiţiei, au fost convenite printr-un acord politic, semnat în luna februarie, între cele două formaţiuni.
PIR precizează că este vorba de prima participare la alegeri a cetăţenilor români în Italia şi pentru prima oară ei ar putea avea proprii consilieri în primăriile italiene. Candidaţii PIR au o medie de vârstă de 35 de ani, printre ei numârându-se funcţionari, întreprinzători, liber- profesionişti. Cei mai mulţi au fost porpuşi şi susţinuţi chiar de către comunităţile de unde unde provin.

Nessun commento: